Ciao! Jeg er Marthe Carrara

 

– norsk og har bodd i Italia i snart 7 år og kjenner dette herlige Middelhavslandet fra innsiden.

Med denne web-siden ønsker jeg å formidle den lidenskapen og engasjementet jeg har for jobben min – nettopp for å tilby deg/dere det aller beste av Italia.

Jeg har mange års erfaring i bransjen og har investert mye tid på å besøke og velge ut de stedene jeg tilbyr. Jeg tror på det å skape gode relasjoner med de jeg samarbeider med – da er alt mulig å få til og vi kan gjøre reiseopplevelsen helt unik – dette vil du / dere mine kunder føle!

Jeg er konkurransedyktig på kvalitet  – ikke pris. Reisen jeg tilrettelegger har opplevelsen i sentrum, det beste av Italia i seg!

Italia er er et fantastisk land – som har alt! Og det er et land nordmenn trives i!

Jeg håper denne nettsiden gir deg inspirasjon til å kontakte meg! Jeg tar gjerne en prat for å høre hva du /dere ønsker for arrangementet – og derfra starter vi planleggingen av det som skal bli et minnerikt Italia arrangement.

Opplevelsene dere snakker om. Lenge.

 

Love what you do. Do what you love.

 

Jeg elsker jobben min – og jeg blir så involvert og ofte også rørt når jeg ser kundene har det bra og får meropplevelser de ikke kunne forvente på forhånd. Jeg er profesjonell og tar tak i ting når det trengs. Jeg er målbevisst og  jobber frem de beste betingelsene for mine kunder. Italia er et langstrakt land – og kulturen varierer fra  nord til sør. Når jeg vet hva du ønsker å oppleve – velger jeg ut det beste landet har å by på.