EN SPESIELL ANLEDNING FEIRES I SPESIELLE OMGIVELSER

Italia er mer populært enn noensinne. Og et fantastisk reisemål hvis dere har noe spesielt å feire. Ta med gode venne og familie – og jeg legger tilrette den unike rammen rundt arrangementet.

Vi reiser mye og har endret måten vi reiser på. De fleste av oss har en eller flere ganger vært i Italia – men vil tilbake. Og vi søker en meropplevelse, – utenom turiststrømmen. Vi er belærte innen mat & vin, vi er kresne på hvor vi vil bo og vi vil oppleve kjernen av den italienske kulturen – føle at vi opplever noe unikt og anderledes.

– Nettopp dette er det jeg kan hjelpe dere med!

Ta kontakt for en Italiaprat – hvor jeg får et komplett bilde av hva ønskene er for turen – og utfra dette kommer jeg med mine beste anbefalinger og tilbud.

 

SEND EMAIL
Og kanskje går dere med planer om å gifte dere, eller du skal fri til din kjære og ønsker en unik atmosfære, eller dere ønsker hjelp til å finne de unike plassene for en minnerik bryllupsreise til Italia?
Jeg har stedene og kan hjelpe dere med å realisere drømmebryllupet i Italia.
Jeg tilbyr ikke ferdige bryllupspakker – men skreddersyr arrangementet fra minste detalj sammen med mitt team. Forutsetningen er at brudeparet ønsker noe spesielt og unikt.
– Og for bryllupsreisen har jeg et knippe av unike perler – de aller beste over hele Italia – hvor dere kan finne deres drømmested.
Send meg en forespørsel og sammen finner vi frem til det som blir den perfekte rammen for den unike begivenheten!

Ønsker du å leie en storslått villa eller feriehus i Italia? Se det store utvalget på