INSPIRERENDE
BEDRIFTSREISER

Gjennom 15 år har Marthe Carrara skapt nye og inspirerende møteplasser for bedrifter, der viktige selskapsstrategier settes for fremtiden.

Endringstakten i næringslivet er stadig økende og mange selskaper står foran viktige veivalg og store omstillinger i årene fremover. Å tenke nytt, ta riktige valg og sette ny kurs kan være vanskelig i kjente og vante omgivelser. Vi mener derfor at bedriftsledere trenger nye og inspirerende møteplasser og omgivelser for å sette viktige fremtidsstrategier.

Marthe Carrara AS hjelper bedriftsledere og tilrettelegger for de gode samtalene i nye og unike rom og omgivelser der kreativitet og energi aktiveres for å planlegge veien videre, sette riktig kurs, tenke nytt, løse utfordringer, gi motivasjon, samhold, inspirasjon og for å løfte diskusjonene rundt bordet.

Våre håndplukkede samarbeidspartnere inviteres for å dele sine historier og erfaringer, i unike rammer og arenaer for selskapsutvikling, modernisering, verdiskapning og bærekraft. I tillegg tilbyr vi alltid det aller beste Italia har å by på innen opplevelser, destinasjoner, mat og vin!

«Vi legger alt til rette for at våre kunder skal føle at de har fått et godt utbytte av turen og at de kommer tilbake med ny energi og motivasjon.»

Marthe Carrara

I helt unike rammer

Marthe Carrara skaper inspirerende settinger gjennom hele turen, slik at dere fokuserer på det som er satt som mål for oppholdet.

Høykvalitets opplevelser

Marthe Carrara byr på fantastiske høykvalitets opplevelser i kombinasjon med resten av det faglige og kulinariske innholdet for turen.

Audiens der få andre slipper inn

Marthe Carrara er et kjent navn og har opparbeidet et helt spesielt nettverk i Italia.

Unike og inspirerende møterom

Marthe Carrara legger til rette for møterom som skaper rammen for den utløsende faktor.

Den gode samtalen rundt bordet

Marthe Carrara skaper nye rom og legger til rette for de gode samtalene der kanskje viktige beslutninger skal tas.

Smakfulle kulinariske rom

Marthe Carrara tar dere med til de skjulte mat- og vinperlene og til Italias beste spisesteder, og tilbyr vinopplevelser i en egen særklasse.

VI TILRETTELEGGER ALT

Det er en viktig jobb å planlegge og gjennomføre en reise som skal være relevant, produktiv og minneverdig for alle deltakere.

Uansett hva dere velger tar vi ansvar for alt fra planlegging til gjennomføring. Vi lager en detaljert og oversiktlig plan for hele reisen, og vi tar hånd om alle detaljene slik at dere kan reise med senkede skuldre og konsentrere dere om det faglige. Vi tar oss av logistikken og koordineringen slik at dere får maksimalt utbytte.

«Marthe Carrara skaper nye unike og inspirerende rom, som en utløsende faktor for de viktige samtalene, for problemløsing og veien videre.»

Kåre Malo

«Vi er svært godt fornøyd med gjennomføringen. Vi fikk fantastisk god service, og både aktiviteter, restauranter og overnattinger sto til forventningene. Tusen takk for turen til Italia og opplegget, alle var super fornøyd!Vi kan trygt anbefale Marthe Carrara sine tjenester til andre som ønsker en unik opplevelse i Italia.»

logo-web1

Ta kontakt, så skaper vi unike rom for dere.

E-POST

marthe@marthecarrara.no

+47 957 30 259 / +39 3890455753

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!

SOSIALE MEDIER