logo-web1


Marthe Carrara har servert store og små firmaer, uforglemmelige Italia opplevelser. Her er hva noen av de sier:

«Vi benyttet Marthe Carrara til å organisere vår firmatur til Nord-Italia, og er svært godt fornøyd med gjennomføringen fra Marthe sin side. Vi fikk fantastisk god service, og gode alternativ på både aktiviteter, restauranter og overnattinger. Tusen takk for topp tur til Italia Marthe, alle 75 var super fornøyd med siste tur. Alt har stått til forventningene, og vi kan trygt anbefale Marthe Carrara sine tjenester til andre som ønsker en unik firmatur til Italia.»

«Vi samarbeidet med Marthe Carrara da vi arrangerte kick-off med 160 deltakere fra tolv land i Franciacorta i Italia, og våre forventninger ble absolutt innfridd. Marthe Carrara bidro til at arrangementet vårt gikk på skinner hele veien. Med sitt nettverk av lokale forbindelser sydde hun sammen et flott program. Hun tar ansvar, er løsningsorientert og 100% engasjert. Vi anbefaler Marthe til alle andre som ønsker å arrangere et firma event i Italia!»

«Arrow ECS Norway AS har hatt gleden av å benytte oss av Marthe Carrara flere ganger, både til store og små firma arrangementer i Italia. Vi får alltid ekstrem god service, gode forslag på både aktiviteter, restauranter og overnattinger. Tusen takk for topp tur Marthe, alle 43 var super fornøyd med siste Italia tur. Alt har stått til forventningene, og vi kan trygt anbefale Marthe Carrara til andre firmaer.»

«Aveva hosted a development project for some of our most valued professionals. We contracted Marthe Carrara to provide an authentic, genuine, high-quality – environment for our project. We had some demanding requirements for what we wanted to achieve and we were looking for a lean company that could support us in a full week program. It would have an agenda packed with to-do\’s from early wakeup to the late hours and understanding and delivery on the detailed logistics would be critical for success. To our absolute satisfaction you were able to connect with us, understand the philosophy behind the project and in that perspective transform our requirements into an absolute fulfilment. Quality, perfection, delivery on time and cost was exceptional. Hope we get the opportunity to work with you and your team again. You have our highest recommendations for others that are considering working with you.»

 

«Kunne ikke startet på en annen måte etter 4 fantastiske dager sammen med Marthe Carrara i Napoli, Italia. Jeg hadde gleden av å være med Engros frukt på en pizza reise i Napoli, september 2018 hvor vi ble møtt av ei smilende og fantastisk dame som tok oss vel imot. Marthe Carrara het hun, reisen fra flyplassen til de fantastiske øyer rundt Napoli tok helt av. Vi fikk audiens av Franco Pepe da vi ankom restauranten hvor han hadde sitt laboratorium og verdens beste pizza. Vi ble også tatt med rundt til de lokale leverandører av tomater og mozzarella oster, drakk fantastisk vin med nydelig mat og verdens beste omgivelser rundt oss. Vi ble også tatt med på båtturer, moped og bussturer rundt om disse fantastiske øyer som lå rett utafor Napoli.

Jeg kunne skrevet flere sider om dette og den fantastiske damen som arrangerte dette, men må bare avslutte med og si at Marthe er helt rå på og arrangere slike turer for alle type grupper som ønsker å oppleve Italia på en måte du ikke trodde var mulig.

Wow Marthe… dette var helt fantastisk og jeg anbefaler deg på det sterkeste til alle jeg kjenner rundt om i verden.

Jeg gleder meg til å treffe deg neste år. Lykke til videre med ditt fantastiske konsept. Vennlig hilsen Reino Kristiansen Kjøkkensjef på Hotel Norge i Kristiansand.»

 

«Gjennom et flere år langt samarbeid har vi benyttet Marthe Carrara til å arrangere og gjennomføre våre kundearrangementer som går til Italia. Turer til Iseo, Franciacorta, Milano og Roma er gjennomført med svært fornøyde deltakere og oss som oppdragsgivere. Marthe leverer ikke bare svært gode opplevelser, men planlegger og gjennomfører arrangementene på en måte som gjør dette sømløst både for våre kunder som gjester og oss som vertskap. Marthe er unik for reiser til Italia, med sine kunnskaper om landet, kulturen og ikke minst språket. Vi opplever det som stor verdi, og en fordel fremfor når vi har reiser til andre destinasjoner med resiseleder fra Norge. Med våre erfaringer, og våre kunders tilbakemeldinger, så kan vi sterkt anbefale Marthe for små og store arrangementer og turer til Italia. Jørn Davidsen, Marketing Direktør BMI Norge (Icopal AS – Monier AS)«

«Vi kom i kontakt med Marthe Carrara etter et tips om Ferrari kjøring i Italia. Marthe skreddersydde en fantasisk firmatur med besøk på vingård, sykling og selvfølgelig Ferrarikjøring i Maranello. De ansatte visste ikke noe om programmet på forhånd, men de ble kjempefornøyde!»

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS