URBAN

La en av storbyene i Italia bli rammen for deres neste firmaarrangement. Med gode flyforbindelser benyttes tiden effektivt med et program som garantert vil inspirere! Opplevelsene dere vil snakke om. Lenge.

 

 

Milano – Byen som har alt! Mote, design, business, det nyeste og kuleste innen restauranter & barer…Dere bor på ett av byens aller beste hoteller og jeg syr sammen et program utfra ønsker og behov.

Nyheter:

– Fotokurs med en proff fotograf rundt i Milano´s gater…Her er fokuset detaljer og design…

– Helaften på selveste symbolet for byen: Møt opp på trikkeholdeplassen – byens eldste trikk omvandles til en elegant restaurant…som tar dere med på en rundtur i byen med overraskelser underveis….

Roma –  Symbolet på La Dolce Vita….Opplev å være filmstjerner for en dag? En aktivitet som passer for en stor gruppe – hvor dere i grupper jobber frem firmaets egenregiserte film. Dere bor sentralt eller ute i vindistriktet Frascati – på en erverdig villa – hvor Fiat 500 står parkert utenfor og vi legger opp til en morsom kjøretur i områdene omkring byen.

Verona – Rafting på levebredden gjennom byen og utflukt i det kjente vindistriktet Valpolicella  med 4-hjuling. Og vi avslutter i ekte Andrea Bocelli stil med operaforestilling på Arena!

Venezia – Skattejakt og maskeradeball….. – en firmatur dere sent vil glemme!

[rev_slider_vc alias=»urban»]
Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS