Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

La dere inspirere av alt jeg kan skreddersy for dere i Italia, så kan vi avtale en samtale – hvor vi setter oss grundig inn i deres ønsker, behov og budsjett – derfra velger vi fra min unike portefølje, det beste bostedet som basen for eventet og krydrer med aktiviteter og måltider. Velg Italia for neste firmaevent – og jeg er sikker på at det skaper gode resultater når dere er hjemme igjen. Ta kontakt med meg så starter vi prosessen sammen.

[smbtoolbar]

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

Send meg gjerne noen av tankene dere har rundt firmaturen, så planlegger vi detaljene sammen.

[contact-form-7 id=»22709″ title=»Send meg gjerne noen av tankene dere har rundt firmaturen, så planlegger vi detaljene sammen»]
Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS