Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

La dere inspirere av alt jeg kan skreddersy for dere i Italia, så kan vi avtale en samtale – hvor vi setter oss grundig inn i deres ønsker, behov og budsjett – derfra velger vi fra min unike portefølje, det beste bostedet som basen for eventet og krydrer med aktiviteter og måltider. Velg Italia for neste firmaevent – og jeg er sikker på at det skaper gode resultater når dere er hjemme igjen. Ta kontakt med meg så starter vi prosessen sammen.

Følg meg på sosiale medier

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

Send meg gjerne noen av tankene dere har rundt firmaturen, så planlegger vi detaljene sammen.

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS