AUDIENS DER FÅ ANDRE SLIPPER INN

Marthe Carrara er et kjent navn i denne bransjen og har et helt spesielt nettverk i Italia. Derfor får vi også audiens og direkte tilgang til de aller “helligste” stedene.

Vi kan arrangere møter med eierne av de mest eksklusive vingårdene, vi kan diskutere mat på kjøkkenet til michelin-kokken, vi kan bli fortalt de unike historiene fra de som skapte den, vi kan bli inspirert i de mest fantastiske omgivelsene og bo på de nydeligste perlene svært få vet om eller har tilgang til.

TILGANG TIL DE BESTE STEDENE

Gjennom mange års nettverksbygging – og relasjoner – kjenner vi til de beste stedene og vet hvem vi skal kontakte for å komme inn.

MØTER MED EIERNE

Vi møter eieren av hotellet, vingården, restauranten eller fabrikken for en helt spesiell prat om deres virke, om utfordringer, bærekraftig utvikling og det italienske markedet.

MATPRAT MED MICHELIN- KOKKEN

Vi tar deg inn på kjøkkenet og prater med stjernekokkene, om deres virke, om viktigheten av gode råvarer, og om kulinariske temaer.

GRÜNDERE FORTELLER SINE UNIKE HISTORIER

Vi møter gründere og får deres historier fortalt i deres eget habitat. Veien til suksess, utfordringer og naturlige omstillinger.

logo-web1

Ta kontakt, så skaper vi unike rom for dere.

TELEFON

+47 957 30 259 / +39 3890455753

SOSIALE MEDIER