HØYKVALITETS OPPLEVELSER

Vi byr på mange fantastiske aktiviteter og høykvalitets opplevelser i kombinasjon med resten av det faglige og kulinariske innholdet for turen.

Alt fra kulinariske reiser gjennom vinranker og olivenlunder, hvem blir kåret til firmaets «Mesternes Mester» i de samme kulissene, magiske luftballongturer over utvalgt landskap, Rivå race eller Ferrari Challenge for adrenalin og fart, en rolig tur i en gammel Fiat 500 eller en klassisk Alfa Romeo. Wine- og teambuilding for samhold, eksklusivt matkurs hos verden beste pizzabaker og vinopplevelser uten sidestykke. Opplevelser dere snakker om. Lenge.

Alt etter deres ønsker og behov. Vi har kontaktene.

FANTASTISKE AKTIVITETER

Marthe Carrara tilbyr kun det beste av det beste, og fra nord til sør er mulighetene mange i Italia. Vi tilrettelegger aktivitetene utifra ders ønsker og målsetting.

MAGISKE TURER

Våre aktiviteter og opplevelser er nøye utvalgt og av svært høy kvalitet. Vi vil at dere skal oppleve noe unikt, og som dere kommer til å snakke om. Lenge.

FART OG ADRENALIN

Ferrari er ett av symbolene på Italia – eleganse, design, innovasjon, fart og spenning. Hvem vil vel ikke sette seg inn i en Ferrari og cruise gjennom det vakre italienske landskapet, eller entre selveste Monzabanen?

EKSKLUSIVE MATKURS

Hva med et italiensk pizzakurs i verdensklasse med verdens beste pizzaiolo? Eller hva med å lære av de beste italienske kokkene? Det er bare fantasien som setter grenser. Vi har nettverket.

SE VIDEO

MESTERNES MESTER

Marthe Carrara var med på å arrangere Mesternes Mester som gikk på TV i 2014. Nå kan dere være med å løse liknende oppgavetyper som «Kuben» og «Da Vinci Koden» på deres firmatur. Marthe Carrara tilrettelegger alt. Hvem blir kåret til firmaets “Mesternes Mester”?

logo-web1

Ta kontakt, så skaper vi unike rom for dere.

TELEFON

+47 957 30 259 / +39 3890455753

SOSIALE MEDIER