Marthe Carrara – Italia fra innsiden

Ciao alle mine venner, kunder og bekjente oppe i nord!
Nå er det min tur til å kaste meg uti bloggverdenen – og det er med blandet fryd jeg gjør det! Men jeg må jo det – sier min kreative grafiske designer.
Og jeg vil jo gjerne formidle til dere min entusiasme for Ialia. For det er nettopp det denne bloggen handler om – mitt Italia fra innsiden!

Det er nå over 4 år siden jeg flyttet til dette vakre vinsdistriktet FRANCIACORTA – beliggende ved innsjøen Lago d´Iseo – med sine vakre fjell omkirng….og veldig sentralt midtveis fra Milano til Verona.
– Og jeg rett og slett stortrives her! Italianerne har en unik evnte til å  få folk til å trives – samfunnet har  en unik evne til å leve i nuet, snu sorger til gleder, lage festa og samles og være sosiale.
Og da har man det jo bra…
Krisetider eller ei – Italia er for meg Europas vakreste land! Maten – vinen- det vakre landskapet – kulturen – menneskene – design – mote – og alt i dette landet handler om lidenskap; passione!

Håper du vil følge meg og høre hva jeg opplever her i mitt nye hjemland. Og er det steder du vil vite mer om – spør i vei!
Marthe Carrara – håper jeg kan bli det naturlige førstevalget for deg/dere som vil oppleve det beste av Italia. – Så følg med og jeg håper du vil drømme deg sydover…
Enten det er i privat reise eller på firmatur med kollegaer eller andre arrangementer som skal feires på en unik måte.

Ciao – a presto e arrivederci!

Legg att eit svar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS