logo-web1

Bli med på en kulinarisk mat- og vinreise i særklasse.

Det er noe spesielt med italiensk mat og vin, og mulighetene for helt unike mat- og vinopplevelser er mange. Men det gjelder å vite om de.

Marthe Carrara tar dere med til de skjulte perlene og til italias beste spisesteder. Hun geleider deg inn på kjøkkenet og du får være med på å ta inn atmosfæren og tilberedningen av de beste lokale råvarene fra Italias dyktigste kokker.

Marthe Carrara har audiens hos de beste og mest unike vinprodusentene i Italia, der tradisjon, stolthet og kvalitet står i fokus. Besøket er en lærerik og fasinerende  opplevelse, helt utenom det vanlige.

I samarbeid med flere kjente italienske sommelier, tilbyr Marthe Carrara også vinopplevelser i en egen særklasse, der ganen og smaksløkene sprudler av forskjellige smaker. Med eget vinkurs får du kunnskap fra de aller beste, og du kan lage din egen vin.

Winebuilding

Marthe Carrara arrangerer winebuilding for de som ønsker å utfordre kreativitet og teamfølelse på en av italias aller flotteste vingårder. Først en omvisning for å få historien om vinen, så er det deres tur til å lage den, og designe den beste pakningen.

Pizzabaking

Marthe Carrara tar dere med til en av Italias aller beste pizzaioloer. Her blir det pizzakurs og bakerkunst på den lokale italienske måten. Perfekt for teambuilding og samarbeid. Hvem lager den beste pizzaen?

Bo på fantastiske steder!

Marthe Carrara har tilgang til fantastiske steder å bo, enten det er ønske om å dele en villa, bo luksuriøst i en storby eller bo i et sjarmerende hotell på landet. Mulighetene er mange!

Benvenuti in Italia!

Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS