logo-web1

Bli med på en kulinarisk mat- og vinreise i særklasse.

Det er noe spesielt med italiensk mat og vin, og mulighetene for helt unike mat- og vinopplevelser er mange. Men det gjelder å vite om de.

Skjulte matperler

Marthe Carrara tar dere med til de skjulte matperlene og til Italias beste spisesteder. Hun geleider deg inn på kjøkkenet og du får være med på å ta inn atmosfæren og tilberedningen av de beste lokale råvarene fra Italias dyktigste kokker. Rene smaker og spennende dufter italienerne er stolte av å dele med oss!

Unike vinopplevelser

Marthe Carrara har audiens hos de beste og mest unike vinprodusentene i Italia, der tradisjon, stolthet og kvalitet står i fokus. I samarbeid med flere kjente italienske sommelierer og vinkjennere, tilbyr Marthe Carrara vinopplevelser i en egen særklasse.

Marthe Carrara arrangerer inspirerende mat- og vinkurs der teambuilding, motivasjon og samhold er viktige ingredienser.

Lag din egen vin

Marthe Carrara arrangerer winebuilding for de som ønsker å utfordre kreativitet og teamfølelse på en av Italias aller flotteste vingårder. Først en omvisning for å få historien om vinen, så er det deres tur til å lage den, og designe den beste vinetiketten.

Pizzabaking

Italia handler om pizza – og pizzakulturen i dette landet er utrolig fascinerende! Marthe Carrara tar dere med til en av Italias aller beste pizzaioloer i Napoli. Her blir det pizzakurs og bakerkunst på den lokale italienske måten. Perfekt for teambuilding og samarbeid. Hvem lager den beste pizzaen?

Matkurs

Marthe Carrara tar dere med ut på fisk- og grønnsaksmarkedet og handler inn råvarene sammen med kokken. Så går veien til en profesjonell kokkeskole der det holdes kurs – som kan omformes til deres egen Master Chef konkurranse. Hvem lager de mest kreative tortellini kreasjonene, den beste tiramisu eller den perfekte cannoli?

«Beste arrangement ever!!!»

– Deloitte

«Authentic – genuine – high quality»

– Aveva

«Våre forventninger ble absolutt innfridd!»

– Norstat

Benvenuti in Italia!

Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

Jeg har bodd i Italia i 10 år og har i løpet av disse årene knyttet samarbeid med de aller beste innen mat, vin, aktiviteter og overnatting. Jeg har servert mange små og store selskaper italia-opplevelser de har snakket om. Lenge!

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS