logo-web1

Ta med firmaet til den fantastiske øya Monte Isola.
3. plass i kåringen av beste europeiske destinasjon for 2019!

Den idylliske bilfrie øya er en av de vakreste stedene i Italia – beliggende midt ute i Lago d´Iseo; hvor de elegante Riva båtene kommer fra og et område ikke minst kjent for sprudlende Franciacorta vin. Øya ligger kun 2 timer fra Milano. Så det er enkelt for deres firma og ta seg hit. Monte Isola tilbyr det beste av Lombardia bare på noen få kvadratkilometer. Dette flotte fjellet som kommer opp midt i en vakker innsjø, er et paradis på jord.

Monte Isola har lenge forbudt biler og har blitt tildelt «EDEN – European Destination of Excellence» av EU-kommisjonen for sitt engasjement for bærekraftig turisme og vedlikehold av lokal produksjon.

Monte Isola forfører reisende fra hele verden; Stedet har inspirert flotte kunstnere som Christo som valgte øya for en av sine mest fantastiske kunstneriske installasjoner. Monte Isola forfører familier, par, turgåere, firmaer og de som ønsker å slappe av, føle ekthet, menneskelig varme og respekt for naturen. Oppdag lokale håndverk, fiske nett, lokale råvarer som salami, fisk i olje, vill asparges, olivenolje, soltørkede sardiner og friske tomater.

Her ble også «Mesternes Mester» spilt inn i 2013! Blir dere inspirert til årets premieringstur for deres ansatte?

Italia byr på mange spennende opplevelser og aktiviteter for firmaer som ønsker å utfordre hverandre, bygge kultur og lagfølelse. Fra nord til sør er mulighetene mange. Marthe Carrara skreddersyr og tilrettelegger aktivitetene utifra deltakernes ønsker og målsetting. Et stort spekter av fartsfylte og morsomme aktiviteter der både adrenalin, høy puls, naturopplevelser og mat og vin er blant de mange ingrediensene for den perfekte firmaturen.

Til sammen blir dette til Italia-opplevelser ditt firma vil snakke om. Lenge. Ta kontakt med Marthe Carrara, så setter hun sammen uforglemmelig tur til Monte Isola, der dere også kan kåre deres egen «Mesternes Mester».

Benvenuti in Italia!

Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

Hvis dere ønsker å vite mer om denne fantastiske perlen av en øy, eller ønsker å kombinere dette med andre spennende italia-opplevelser for deres firma, så skreddersyr jeg firmaturen for dere!

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

[smbtoolbar]

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS