«Jeg blir så involvert og ofte rørt når jeg ser kundene har det bra og opplever noe spesielt de ikke kunne forvente på forhånd»

– Marthe Carrara

EVENTS, KICK-OFFS, STYRE- OG LEDERSAMLINGER I ITALIA GIR GODE RESULTATER

Italia er unikt for bedrifter som søker inspirasjon, legger planer for fremtiden, kickoffs, styre- og lederarrangement, jubileer og business relationships. Planlegger din bedrift lansering av en ny merkevare? Eller trenger dere inspirasjon for å skape engasjement hos ansatte og kunder? Eller er fokuset å bygge kultur i bedriften – skape motivasjon og rett og slett ha det litt gøy sammen? Da er Italia og Martha Carraras unike opplevelser perfekt for dere!

Italia har unikt mye å tilby! Kunst og kultur, mat og drikke, kvalitet og fokus er en del av landets egenart og er grunnen til at bedrifter kommer hit fra hele verden. Italia er stedet for nye trender, ny inspirasjon og nye opplevelser. Det er lett tilgjengelig og landet vet å sette pris på sine gjester og vise sin unike gjestfrihet med stil og eleganse.

Marthe Carara har lang erfaring med å lede store og små selskaper gjennom opplevelsesrike firmaturer til Italia. Corporate with style and pleasure er rammen rundt hele reisen og arrangementet. Marthe Carrara og hennes team tar ansvaret for alt, og dere møter samme prosjektleder gjennom hele planleggingsprosessen, og som vil være med dere hele veien; fra ideen om hvor arrangementet skal holdes og til selveste gjennomføringen. Marthe Carrara holder i trådene og tar styringen. Dere skal nyte resultatet. Mulighetene er mange hele året.

Ciao! Jeg er Marthe Carrara

Jeg har bodd i Italia siden 2010 og kjenner dette herlige Middelhavslandet fra innsiden, og  tilbyr det aller beste fra Italia. Med mange års erfaring i bransjen har jeg investert mye tid på å besøke og velge ut mine favorittsteder. Jeg har skapt veldig mange gode relasjoner og skaffet meg de beste og mest unike samarbeidspartnerne innen mat, vin, opplevelser og overnattingsteder. Sammen vil vi garantert gjøre firmaturen deres til Italia en reiseopplevelsen dere sent vil glemme.

Italia er er et fantastisk land og tilbyr fantastiske opplevelser. Jeg tar gjerne en prat for å høre hva du /dere ønsker for arrangementet – og derfra starter vi planleggingen av det som skal bli en minnerik opplevelse i Italia. En opplevelsene dere vil snakke om. Lenge.

Italia er et langstrakt land – og kulturen varierer fra nord til sør. Når jeg vet hva dere ønsker å oppleve – velger jeg ut det beste landet har å by på. Ta kontakt i dag, så planlegger vi turen til Italia sammen!

«Beste arrangement ever!!!»

– Deloitte

«Authentic – genuine – high quality»

– Aveva

«Våre forventninger ble absolutt innfridd!»

– Norstat

Benvenuti in Italia!

Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

[smbtoolbar]

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS