logo-web1


Omgivelsene rundt firma arrangementet setter den riktige stemningen. 

En viktig ingrediens i italia-opplevelsen er stedet dere bor og har som samlingssted for firmaturen. Marthe Carrara har besøkt, testet og nøye håndplukket de stedene hun anbefaler til sine kunder. Marthe Carrara tar dere med til de utroligste stedene i Italia du er nødt til å vite om, for å oppleve!

En viktig ingrediens i italia-opplevelsen er stedet dere bor og har som samlingssted for firmaturen. Marthe Carrara har besøkt, testet og nøye håndplukket de stedene hun anbefaler til sine kunder. Marthe Carrara tar dere med til de utroligste stedene i Italia du er nødt til å vite om, for å oppleve!

Eksotiske Sør-Italia

Det eksotiske Sør-Italia byr på fantastiske bosteder langs kysten, der gjestfrihet, spektakulær utsikt og den avslappende atmosfæren legger rammen for det perfekte firmaeventet.

Les mer om firmatur til Sør-Italia

FIRMATUR TIL DET EKSOTISKE SØR-ITALIA
For romerne var Campania-regionen ensbetydende med det lykkelige landet. Og den samme følelsen får man fortsatt. Her lever man i nuet, kanskje litt kaotisk for noen, men med en herlig avslappende atmosfære som gjør deg glad! Øyer i turkisblått hav, frodig og spektakulær grønn natur, frukt og blomster i alle regnbuens farger, tydelige smaker og en unik gjestfrihet! Det er lett å føle seg lykkelig når man befinner seg midt i dette deilige italienske bildet. Her råder stoltheten, for sør-italienerne elsker å la oss smake på deres nydelige spesialiteter, enten det er snakk om mozzarella di buffala, pomodori di piennolo fra foten av Vesuvio, limoncello laget av sitroner fra Amalfikysten, eller selvfølgelig ekte italiensk pizza.

Sicilia kan ofte beskrives som et litt annerledes Italia. Krydret med sin egen identitet; Mat og vin, kultur og arkitektur, en dose mafia mystikk og vulkanen Etna som ruver majestetisk mot himmelen i øst. Sicilia byr på mange muligheter for firma arrangement; Hva med å følge i Gudfarens spor og skape en mystisk setting? Rollespill med dress code, sigarer, maktkamp og action. Eller en golf turnering på en av øyas aller flotteste golfbaner, hvor man ser over til Afrika. Eller bli med på fiske etter tunfisk – det er ikke for feiginger!

Italias storbyer

De italienske storbyene har et bredt utvalg av muligheter for firmaturen til Italia. Alt fra de nyeste design- og mote hoteller til storslotte historiske palasser. Alt er tilrettelagt for god møtevirksomhet, seminarer og spennende produktlanseringer.

Les mer om firmatur til Italias storbyer

FIRMATUR TIL DE ITALIENSKE STORBYENE

Milano
Byen som har alt! Design, mote, fotball og ikke minst opera. Eleganse og stil. Denne byen gir inspirasjon og påfyll! Hva med et firma arrangement med tema mote & design med inspirasjon fra selveste Armani? Her åpner jeg dørene til Armani silos & museum, og dere bor selvfølgelig på Armani hotell, et elegant og stilfullt firma arrangement hvor jeg tar ansvar for de små detaljene som gjør dette helt unikt. Her gjelder det å ha de riktige Italia kontaktene.

Roma
Klassisk og trendy. Vi forventer mye av Roma, og jeg tør å påstå at denne byen aldri skuffer! Sentrum i et verdensrike, sivilisasjonens mor. Dette er keisernes by, romantikkens by, la dolce vitas by med dirrende solvarme dager, byen med de utallige kunstverkene, med kirker og museer, med plaskende fontener på piazzane og majestetiske monumenter over imperiets gyldne tidsalder. Alt dette kombinert med kafeer og et yrende folkeliv. Dette frister oss! Roma kan man reise til igjen og igjen, og alltid oppleve noe nytt.

Opplev byen på en annerledes måte i Fiat 500 rundt i Romas gater eller ut på landsbygda med de flotteste Castelli Romani. Privat guiding i Vatikanet, da selvsagt utenom de lange køene og vanlige åpningstider. Dere kan oppleve Roma by night med omvisning i katakombene rundt midnatt. Og hva med en klassisk konsert på selveste Piazza Navona, og ikke minst for dere som jobber med kreativitet og nyskapning, kan en aktivitet være innspilling av bedriftens egenproduserte «La dolce vita» film.

Bergamo
Med et historisk sus fra gamlebyen og med fjellene omkring, er Bergamo en vakker by og et flott utgangspunkt for firma opplevelser i områdene omkring. Bergamo er absolutt ikke å undervurdere.

Firenze
En by vi alle ønsker oss til og som er symbolet på essensen av Toscana. Her kan vi kjøre skattejakt på kveldstid. Eller tema mote & sko med en av Italias aller viktigste motehus; Ferragamo – hvor dere bor på ett av deres elegant designhoteller. I Firenze er det kulinariske og kulturelle opplevelser som står i fokus, der vi avslutter med festmiddag oppe på Piazzale Michelangelo med panoramautsikt over byen.

Venezia
Ingen by i Europa har vel en så særegen beliggenhet som Venezia. Byen kan ikke sammenliknes med noen annen by, og må rett og slett bare oppleves. Hva med et elegant maskeradeball i ett av de historiske palassene, eller skattejakt med gondoler rundt i de smale kanalene?

Bologna
Italias gastronomiske sentrum. Et samlingspunkt for produsenter av Parmiggiano Reggiano, Aceto balsamicotradizionale di Modena, Culatello og parmaskinke. Pasta i ulike varianter. Kvaliteter som bare må smakes. Med sine trange gater fulle av små butikker med sine egne spesialiteter, en herlig avslappet atmosfære hvor man får lyst til en «Lambrusco» på hvert gatehjørne. Bologna er verdt turen, og er bare et steinkast unna den røde byen Maranello, hvor Ferrari i gatene er en selvfølge, og der den helt spesielle motorlyden er en del av den hverdagslige trafikkstøyen. Et firma event med fart og spenning – og en elegant rød tråd!!

Verona
Roma i miniatyr! Byen har en unik atmosfære akkurat som hovedstaden. Med Arena som ruver midt i sentrum, inviteres dere med på en operaopplevelse uten sidestykke! En morsom måte å oppleve byen på er rafting på elven som renner gjennom byen – og underveis er det mye å fortelle! Og så er jo også «veronesi» stolte av sin vinkultur – med en god Amarone i glasset etter en omvisning på en av de aller mest prestisjefylte produsentene – blir firma opplevelsen komplett.

Italias fantastiske vindistrikter

Bo midt i de kjente italienske vindistriktene, der vinranker, sypresser og det vakre landskapet setter den perfekte stemningen for deres firmatur. Det fyldige Piemonte, det sprudlene Franciacorta, det smakfulle Valpolicella, det vulkanske Sicilia og ikke minst det klassiske Toscana.

Les mer om firmatur til vindistriktene

FIRMATUR TIL VINDISTRIKTENE I ITALIA
Veien til Italias hjerte går gjennom italiensk vin, og det er en spennende reise i seg selv! Neppe noen andre steder i verden har man et samfunn hvor vinen er en så integrert del av hverdagen og kulturen som i Italia. Italia har en vinkultur der viner av verdensklasse blir verdsatt og etterspurt. Alle har vi et forhold til italienske viner og alle har vi en favoritt. De fleste av oss kan se for seg eller har vært i Chianti landskapet i Toscana og virkeligheten er ingen skuffelse. Steder som Montalcino, Barolo, Barbaresco, Valpolicella, Chianti, Soave, eller sprudlende opplevelser i Franciacorta.

Mulighetene for unike firma opplevelser i vindistriktene er mange – Marthe Carrara vet hvor de beste befinner seg og åpner opp dørene til de aller viktigste, men også de mest unike vinprodusentene. Marthe har valgt ut bosteder med en helt spesiell atmosfære; Et vinslott i Veneto eller en borg i Toscana, en ærverdig villa i Piemonte med drue spa. Eller frister det med en spektakulær jubileumsmiddag eller kick-off på det som omtales som Italias aller flotteste vingård? Ta med ditt firma på et arrangement med tema vin, hvor aktivitetene og bostedet gjør dette til opplevelser dere vil snakke om. Lenge.

De mektige fjellene i Nord-Italia

Med mektige fjell og frisk grønn natur, ligger alt til rette for å bygge samhold, sette nye målsettinger og hente inspirasjon. Sommer som vinter er Dolomittene og de andre italienske alpene det naturlige scenariet for å nå nye høyder i bedriften.

Les mer om firmatur til fjellene i Nord-Italia

FIRMATUR TIL FJELLENE I NORD-ITALIA
Friskt og vakkert! Det kan man si om både naturen og klimaet i Nord Italia uansett årstid. Vinteren i alpene byr på flotte ski-opplevelser enten man foretrekker alpint eller langrenn. Resten av året er det unike muligheter når det gjelder trekking, mountain bikes, klatring og ikke minst vannsport på en av de store innsjøene. Vi skaper et firma arrangement med aktiviteter tilpasset alle. Vi krydrer med slede-kjøring, fyrverkeri og festmiddag på mange tusen meters høyde. Det er ikke bare vår og høst som er den beste tiden for firmatur – Vinteren i Nord-Italia har også mye spektakulært å by på!

«Beste arrangement ever!!!»

– Deloitte

«Authentic – genuine – high quality»

– Aveva

«Våre forventninger ble absolutt innfridd!»

– Norstat

Benvenuti in Italia!

Ta kontakt i dag, så planlegger vi sammen, hvor i Italia dere ønsker å reise.

Jeg har bodd i Italia siden 2010 og har i løpet av disse årene knyttet samarbeid med de aller beste innen mat, vin, aktiviteter og overnatting. Jeg vet hvor de beste perlene er plassert og jeg kjenner alle områdene av Italia godt. Ta kontakt så finner vi riktig sted!

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

[smbtoolbar]

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS