Food & Wine

logo-web1

Food & Wine

Alle elsker vi italiensk mat & vin.

Og en reise gjennom dette fantastisk kulinariske landet viser hvor stort mangfold det har å by på: enhver region har sine spesialiteter, – og det som er enda mer fascinerende er å oppleve hvor stolte italienerne selv er av å la oss få smake det aller beste – fra sitt sted.

Og dette gjør at mulighetene for unike matopplevelser er mange! Men det gjelder å vite om de.

Jeg vet om de.

Gjennom alle disse årene har jeg vært så heldig å prøve ut mange av disse smakene og særegenhetene og  jeg kan lede dere til de beste spisestedene.

Jeg har lært å kjenne mange av de aller beste produsentene og  kokkene, fått være med på åpninger av nye matkonsepter, fått være tilstede inne på kjøkkenet, deltatt på matreiser og vært med på å skrive en komplett bok om pizza.

Med alt dette vil jeg gi dere matopplevelser dere vil snakke om. Lenge.

Og så må vi jo ikke glemme vinen.

Italiensk vin appellerer til oss alle.

Og for å gi en meropplevelse på vin åpner jeg dørene til de aller beste vinprodusentene. Men ikke kun de beste, – også dit man ikke kommer på egenhånd, der tradisjon og stolthet og gjestfrihet gjør opplevelsen unik.

I samarbeid med flere kjente italienske sommelier, tilbyr jeg dere vinopplevelser i særklasse.

Vin & mat er derfor spennende ingredienser i et firma arrangement.

Her kan jeg med mine samarbeidspartnere legge til rette aktiviteter hvor  ganen og luktesansen settes i sving – nye smaker oppdages og det blir konkurranse om hvem som skaper den beste vinen, lager de flotteste tortellini pasta kreasjonene, den optimale pizzaen eller rett og slett himmelsk gelato.

Winebuilding

Denne aktiviteten passer utmerket for et firma arrangement – gjerne bedrifter som jobber med salg & markedsføring eller ønsker å utfordre kreativitet og teamfølelse.

Location er  en av Italia´s aller flotteste vingårder. Først en spennende omvisning og intro om druearter og vintyper.

Så deles gjengen inn i grupper og med sprudlende vin i glassene blir det god stemning og de kreative egenskapene benyttes og her gjelder det å spille på lag: Hvem skaper den beste vinen og beste etiketten? Og så gjelder det å selge den inn hos de andre lagene…

Selvfølgelig avslutter vi med en festmiddag på vingården med hele spekteret av stedets viner – og vinnerlaget kåres.

Pizza

Dette prosjektet gav meg innsikt og kunnskap om alt som er knyttet til pizza. Og ikke minst menneskene bak og lidenskapen for en matrett som har blitt selve symbolet på Italia.

Jeg kan gi dere en smakebit…ta dere med til unike produsenter av mozzarella ost, tomater, mel……og sy sammen en pizzareise til Napoli som blir en opplevelse dere vil snakke om. Lenge.

Og høydepunktet blir å spise verdens beste pizza. Hos verdens beste pizzaiolo. Jeg er ikke i tvil om hvem det er.

Vet ikke om vi skal sette inn en link/bilde av boka?

Verdens beste PIZZA – en reise i tykt og tynt er en annerledes bok om pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite.

Nettsiden er for tiden under oppgradering, og vi kommer snart tilbake med mer informasjon om våre særegne italienske opplevelser som skaper godt samhold, teambuilding og motivasjon for dine ansatte.

Se vår video for inspirasjon, og ta gjerne kontakt for en prat!

Italia-opplevelsene dere snakker om. Lenge.

Jeg bor i Italia og har et bredt nettverk å spille på for å planlegge og sette sammen deres perfekte firmatur til Italia.

Kontakt meg på mobil:
+39 3890455753
+47 95730259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS