UNIKE PRIVATE REISER

Jeg er ikke et vanlig reisebyrå – men tilbyr helt unike Italia-opplevelser av svært høy kvalitet.

Jeg sitter på et unikt nettverk og håndplukkede steder – som jeg vil dele med mine kunder for å gi dere en unik opplevelse. Måten vi reiser på har forandret seg: vi søker mer plass, trygge omgivelser, natur og enda mer fokus på kvalitet. Når vi nå først reiser skal reisen ha en merverdi. Alt dette kan jeg sikre dere.

Dere betaler litt mer for å slippe å bruke tid på å finne ut av alt selv. Få reisen tilrettelagt på alle beste måte!

Jeg har stedene hvor du finner din drømmevilla i Italia

Nå er tiden inne for å begynne å planlegge igjen, drømme oss avgårde og velge ut det stedet som blir vår første nye reise.

Tiden vi har vært gjennom har nok endret på måten vi vil reise i fremtiden; aldri før har vi vel lengtet mer etter å pakke kofferten – men vi vil være mer bevisst på omgivelsene og hva vi ønsker oss.

Jeg har valgt ut for dere et knippe av unike bosteder og villaer – mine favoritter gjennom mange års samarbeid –  her får man  alle fasiliteter på stedet, utenom de vanligste destinasjonene,  i de vakreste områdene av Italia.

Ideen om dette har kommet etter at mange spør meg om å leie villa i Italia – og det er det mange operatører som tilbyr. Men da får man tilbud om ett hus, som ofte kan ligge litt avsides til….og tungvint med tanke på utflukter og fasiliteter.

Det ikke alle vet er at noen av de flotteste stedene som er mest kjent som hotell også tilbyr frittstående villaer/ bondegårdshus – hvor man får privacy og mer plass, og kan samtidig ha tilgang til stedets fasiliteter. Dette for å gjøre oppholdet komplett og mulighetene mange.

Tanken er å tilby dere en mer-opplevelse.

Sjekk stedene jeg har å tilby!

Sicilia – En annerledes opplevelse!

På Sicilia forenes både historie og fremtid – dette stedet ligger fremad for sin tid! Kortreist mat og #staycation på sitt beste. Ved foten av Etna, skjult blant oliventrær, appelsintrær og en fascinerende lava natur, ligger denne enorme eiendommen. Alt som serveres er selvproduserte råvarer.

Her er plass til å utfolde seg og hver enkelt gjest føler seg hjemme på en helt spesiell måte. Alt av service og fasiliteter, men ikke servert på et sølvfat hvor luksus skaper distanse og stivhet.

Her er det en easy atmosfære og alle skal føle seg vel. Eieren Guido kan plutselig dukke opp ved frokosten og servere deg kaffe, og får man lyst på et glass vin kan man selv gå ned i vinkjelleren og åpne seg en flaske av stedets egenproduserte vin.

Og en spasertur ned til frokosten om morgenen  – hvor fuglene synger, man plukker med seg en mandarin fra trærne, hilser på hønefarmen og kanskje tar en dukkert i bassenget. Så venter nystekt brød og sesongens frukter på terrassen.

Hver enkelt villa har basseng og uteplass – hvor det er maksimal komfort. Og en utsikt man bare kan drømme om. På baksiden rager Etna vulkanen med sin sjarm og mystikk – rett foran åpner Middelhavet seg med blåfarger øyet ikke kan se bort fra.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om dette unike stedet.

Og jeg vil gi dere en opplevelse av Puglia og Italia uten sidestykke.

Ekte Toscana stil –  hvor maten, vinen og gjestfriheten fra familien som eier stedet gjør dette til en opplevelse i særklasse.

Beliggende i den sørlige delen av Toscana, nær den sjarmerende byen Cortona. Alle fasciliteter på stedet – med spa avdeling og Michelin restaurant – samtidig som man kan trekke seg tilbake og lage mat på eget kjøkken – geleidet av en av Italia´s aller beste kvinnelige kokker.

Piknikk blandt druerankene, vinsmaking og drueinnhøsting. Eller hva med en balloon tur over Cortona eller en Ferrari tur på de svingete veiene rundt i de kjente vin områdene Montalcino og Montepulciano…

Her mangler det ikke på opplevelser og det er alltid god stemning her!

Toscana – en hel vingård for dere selv midt i hjertet av Chianti!

Med 7 rom og plass til 15-20 gjester ligger alt tilrette for å samle vennegjengen, hele storfamilien eller firmaet til denne fantastiske vingården dere kan ha helt for dere selv!
Hva med feiring av et jubileum?

Her vil vi legge tilrette for en opplevelse dere sent vil glemme! Det nordmenn ofte drømmer om er å bo på et vinslott i Toscana. Her er det!

Og alt legges tilrette for dere hvor de små detaljene gjør den store forskjellen.

En drøm av et sted – Dette er en av mine absolutte favoritter!

Så ekte, naturlig og romantisk! For deg som er opptatt av bærekraft, natur og kortreist mat. Beliggende bortgjemt midt i det vakreste Toscana. For meg er dette selveste bildet på hva Toscana er – og her er det bare en ting som gjelder; nyte! Og det til det fulle. 

Anbefales til dere som vil samle familie og venner og leie en privat villa – med alt av fasiliteter – men hvor takhøyden er lav. Her er  livskvalitet og gjestfrihet og den ekte Italia opplevelsen.

Stedet er jo også fantastisk for små og store arrangement; hva med en bursdagfeiring eller bryllup – mer unike rammer får man ikke noe annet sted!

Ta kontakt med meg for mer informasjon om disse unike stedene.

Og jeg vil gi dere en opplevelse av Toscana og Italia uten sidestykke.

PUGLIA – Nowhere else … og det er sant!

Dette stedet – en liten landsby i seg selv som er helt unikt og magisk. Må bare oppleves. Puglia er den regionen i Italia jeg tror det blir mest etterspørsel om i fremtiden; maten og kulturen er noe helt for seg selv.

Det bugner jo av råvarer i særklasse, små landsbyer hvor man føler at tiden har stått stille, klimaet som gjør det mulig å strekke sommeren langt utover de nordiske høstmånedene og et er jo ikke uten grunn at en del av Puglia kalles Europa´s Maldivene.

Og menneskene; her møter man på en gjestfrihet og glede over å ta imot de besøkende som skiller seg ut.

Dette er stedet for dere som ønsker en ferie i særklasse. Det viser også prisene. Men jammen er det verdt det!

Ta kontakt med meg for mer informasjon om dette unike stedet.

Og jeg vil gi dere en opplevelse av Puglia og Italia uten sidestykke.

En bortgjemt perle på Capri!

Capri – Øya mange har et forhold til og som jo er en av Middelhavets perler, men som kanskje er preget av litt mye turisme – før iallfall.

Dette stedet jeg her kan tilby dere, kom jeg over av en tilfeldighet er en bortgjemt perle – hvor den private sfære gjør oppholdet helt unikt.

Her dekkes opp til frokosten ute på terrassen med Middelhavet på alle kanter – pizzaovnen fyres opp på kvelden….omringet av eksotiske lukter. Ja, luktene fra Capri er fantastiske!

Med plass for inntil 15 gjester fordelt på 6 rom – er det bare å begynne å invitere ….til det som kan bli sommerens høydepunkt!

Ta kontakt med meg for mer informasjon om dette unike stedet.

Og jeg vil gi dere en opplevelse av Capri og Italia uten sidestykke.

logo-web1

Ta kontakt, så skaper vi unike rom for dere.

KONTAKT INFO

marthe@marthecarrara.no

+47 957 30 259 / +39 3890455753

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!

SOSIALE MEDIER