logo-web1

La en inspirerende storby i Italia bli rammen for deres neste firmatur.

Milano, byen som har alt. Roma, symbolet på La Dolce Vita. Verona med Andrea Bocelli eller gondoltur og serenade i Venezia.

Milano

Byen som har alt! Mote, design, business, det nyeste og kuleste innen restauranter og barer. Dere bor på ett av byens aller beste hoteller og Marthe Carrara setter sammen et program utifra ønsker og behov. Fotokurs med en proff fotograf rundt i Milano´s gater, en kulinarisk opplevelse på byens eldste trikk som omvandles til en elegant restaurant, og tar dere med på en rundtur i byen med overraskelser underveis.

Roma

Symbolet på La Dolce Vita. Opplev å være filmstjerner for en dag, der dere  sammen jobber frem firmaets egen-regisserte storfilm. Dere bor sentralt eller ute i vindistriktet Frascati – på en erverdig villa – der deres Fiat 500 står parkert utenfor. Marthe Carrara legger opp til en morsom kjøretur i Romas travle gater. Teambuilding på sitt aller beste!

Verona

Verona har en unik og sjarmerende atmosfære som kombinerer det moderne med det historiske. Opplev legendariske Andrea Bocelli under stjernehimmelen på fantastiske Arena di Verona hvor …..Marthe Carrara tar dere med på raftingtur i elven gjennom byen, dere kjører firehjuling i Valpolicella og skap

Venezia

På Sicilia tar jeg dere med ut på fiskemarkedet og dere handler sammen med kokken. Dere plukker egne oliven og pistasjnøtter det settes sammen en herlig meny. Marthe Carrara tar dere med til en profesjonell kokkeskole der det holdes kurs – som kan omformes til deres egen Master Chef konkurranse. Hvem lager de mest kreative tortellini kreasjonene?

«Beste arrangement ever!!!»

– Deloitte

«Authentic – genuine – high quality»

– Aveva

«Våre forventninger ble absolutt innfridd!»

– Norstat

Benvenuti in Italia!

Ta kontakt i dag, så planlegger vi firmaturen til Italia sammen!

Jeg har bodd i Italia i 10 år og har i løpet av disse årene knyttet samarbeid med de aller beste innen mat, vin, aktiviteter og overnatting. Jeg har servert mange små og store selskaper italia-opplevelser de har snakket om. Lenge!

Kontakt meg på mobil:
+39 389 045 5753
+47 957 30 259

Kontakt meg på e-post:
marthe@marthecarrara.no

Marthe Carrara sign

Copyright © 2019. All rights reserved. Marthe Carrara AS